Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  7

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

'hepsi' kızları sevgililer günü'ne düşman

3 posters
YazarMesaj
Gizem
Profesyonel
Üye
Profesyonel Üye
Gizem

'hepsi' kızları sevgililer günü'ne düşman Empty
MesajKonu: 'hepsi' kızları sevgililer günü'ne düşman   'hepsi' kızları sevgililer günü'ne düşman EmptyC.tesi Şub. 13, 2010 11:00 pm

Geçtiğimiz akşam Beyoğlu'nda sahne alan arkadaşlarını dinlemeye giden Hepsi grubu üyelerinden Eren ve Yasemin ayakligazete.com'a çok özel açıklamalar yaptı.
Mart ayının başında yeni albümlerini çıkarmaya hazırlanan Hepsi grubu üyeleri, geçtiğimiz akşam Beyoğlu'nda sahne alan arkadaşları Ceynur'u dinlemeye gitti. Ayakligazete.com'un haberine göre, Sevgililer Günü'nde de ilk kliplerini çekecek olan grup üyeleri özel hayatlarıyla ilgili detayları da ilk kez paylaştılar.
Eren; 'Sevgilim var'
Hayatında biri olduğunu söyleyen Eren, 'Benim sevgilim var ama Sevgililer Günü'nü ticari bir gün olarak görüyoruz ve kutlamıyoruz. Bizim kutladığımız çok özel günler var zaten. Çok güzel giden özel bir ilişkim var ve çok mutluyum' dieyerek ilk kez özel hayatıyla ilgili bu kadar açık konuştu.
Yasemin ise yalnız

Hayatında biri olmadığını söyleyen Yasemin, 'Benim erkek arkadaşım yok ama olduğunda ben de kutlamıyorum 14 Şubat'ı. Tamamen para tuzağı olarak görüyorum. Ben sevgilimle zaten her gün özelimi paylaşıyorum' dedi. 
Yönetici
Niccy.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
'hepsi' kızları sevgililer günü'ne düşman 28i1cnc5000/5000'hepsi' kızları sevgililer günü'ne düşman 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: 'hepsi' kızları sevgililer günü'ne düşman   'hepsi' kızları sevgililer günü'ne düşman EmptyPaz Şub. 14, 2010 8:47 am

Sağol tatlım Wink
0o0o0o0MiSs LoVaTo0o0o0o0
Aktif
Üye
AktifÜye
0o0o0o0MiSs LoVaTo0o0o0o0

MesajKonu: Geri: 'hepsi' kızları sevgililer günü'ne düşman   'hepsi' kızları sevgililer günü'ne düşman EmptyPaz Şub. 14, 2010 11:19 am

sağol tatlım x)))
http://www.hepsifansitesi.forummum.com
Gizem
Profesyonel
Üye
Profesyonel Üye
Gizem

MesajKonu: Geri: 'hepsi' kızları sevgililer günü'ne düşman   'hepsi' kızları sevgililer günü'ne düşman EmptyPaz Şub. 14, 2010 6:13 pm

önemli değil

'hepsi' kızları sevgililer günü'ne düşman
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hepsi - Pal FM OY
» Hepsi Pal Fm
» Hepsi 50'ler Adasında..
» >Hepsi Deryalı Günler<
» HeygirL Hepsi Testi