Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  7

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Cosmogirl - Röportajın bir kısmı..

2 posters
YazarMesaj
Gizem
Profesyonel
Üye
Profesyonel Üye
Gizem

Cosmogirl - Röportajın bir kısmı.. Empty
MesajKonu: Cosmogirl - Röportajın bir kısmı..   Cosmogirl - Röportajın bir kısmı.. EmptyPerş. Nis. 08, 2010 9:36 pm

PROJE CANAVARLARI!
Grup Hepsi Fan Club - Cosmogirl - Röportajın bir kısmı.. 

bir yeni albüm, bir sosyal sorumluluk projesi ve bir de dergi… Hepsi kızları 'proje canavarları' başlığı altında CosmoGirl'de! 

İtiraf etmem gerekiyor ki bu kızlara "Ben sizin çocukluğunuzu bilirim" diyecek duruma geldim. Her ne kadar arada büyük yaş farkı olmasa da gelişimlerini tam 5 yıldır takip ediyor olmam böyle düşünmeme sebep oluyor nedense. Hepsi cephesindeki dalgalanmalar, inişler ve çıkışlar bir sonraki adımı hep merak ettiriyor. Şimdi üç farklı yenilikle gündemdeler. 'Geri Dönüşüm' adlı yeni albümleri, geri dönüşüme dikkat çekmek istedikleri kıyafetleri ve albümle birlikte satılan dergileriHani "Bir şey yapalım da gündeme bomba gibi oturalım" denir ya, bu da öyle bir şey tahminimce. Her şeyi ile içi dolu olmasına çalışılmış bu yeniliğin. Bir grup adına olabilecek en güzel şeylerden biri yani. Her ne kadar ben albüm içinde geri dönüşümü konu alacak bir şarkı bulamayıp hayal kırıklığına uğramış olsam da, üzerine emek harcanmış bir proje olduğunu hesaba katarak susuyorum. Projeler birbirini tamamlasaydı ne de iyi olurdu ama değil mi? (Ha ha bak yine susamadım!)

Gelelim albüme ve dergiyeAlbümde tam 10 şarkı var. Mustafa Ceceli, Ozan Çolakoğlu, Soner Sarıkabadayı, Mehmet Andiçen ve daha birçok isim göze çarpıyor. Tabii söz ve müzikleri Cemre'ye ait olan 2 şarkı da var 'Geri Dönüşüm'de. 
Albümle birlikte gelen dergi de tam anlamıyla albüm sürecinde yaşananları, albümde ve projede emeği geçen herkesi kapsıyor. Derginin editörleri Hepsi kızları. Fotoğrafçılarıyla, stilistleriyle, menajerleriyle, albüme katkısı bulunan tüm isimlerle röportajlar gerçekleştirmişler. Tabii Hepsi kızlarıyla gerçekleştirilmiş bir röportaj da var dergide. Şovmen Beyaz, kızlara sorularını yöneltmiş. Bunların yanı sıra internet sitelerinde yazılıp çizilenleri değerlendirmişler, testler hazırlamışlar, stüdyo ve kliplerinin fotoromanını eklemişler. İşte böyle, konu idrak edildiyse röportajımıza geçebiliriz

'Geri Dönüşüm' adlı albümünüz bir de sürpriz bir dergiyle çıktı. Bu fikir kime ait?
HEPSİ: Dergi fikri kendi aramızda arada konuştuğumuz bir konuydu. Albüm için farklı bir şeyler ararken bu fikir menajerimiz Şebnem Özberk tarafından ortaya çıkarıldı. Prodüktörümüz Ahmet Çelenk'le birlikte hemen çalışmalara başlandı.

Editörlük yapmak nasıl bir duyguydu? İşin en zor yanı ne size göre? 
EREN: Aslını isterseniz bol destek gördük. Çünkü albüm kayıtlarıyla beraber derginin tamamını hazırlamamızın imkanı yoktu. Ama zor ve zahmetli bir iş olduğu kesin. Bayağı bir mesai ayrılması gerekiyor. Yapılan röportajların deşifresi ve anlam kaybetmeden kısaltılması zor bir işti. Ayrıca fotoğraf seçiminde de kararsız kalınan anlar oldu.
CEMRE: Çok güzel, eğlenceli, bir o kadar da deşifresi zor.
YASEMİN: İlk kez yaptığımız bir şeydi editörlük. Ama şunu öğrendim; ses kayıtlı röportajlarımızda az ve öz konuşuyorum artık. Deşifre etmek çok zormuş. 

En çok hangi röportajı gerçekleştirmek keyifliydi?
CEMRE: Yaptığım röportajların hepsi çok zevkliydi.
EREN: Benim yaptığım bütün röportajlar çok eğlenceliydi. Ayrıca fotoğraf çekim aşamaları da çok eğlenceliydi.
YASEMİN: Hepsinin ayrı bir keyfi vardı. 
0o0o0o0MiSs LoVaTo0o0o0o0
Aktif
Üye
AktifÜye
0o0o0o0MiSs LoVaTo0o0o0o0

MesajKonu: Geri: Cosmogirl - Röportajın bir kısmı..   Cosmogirl - Röportajın bir kısmı.. EmptyCuma Nis. 09, 2010 3:54 pm

sağol
http://www.hepsifansitesi.forummum.com
Gizem
Profesyonel
Üye
Profesyonel Üye
Gizem

MesajKonu: Geri: Cosmogirl - Röportajın bir kısmı..   Cosmogirl - Röportajın bir kısmı.. EmptyC.tesi Nis. 10, 2010 2:30 pm

önemlı degıl.

Cosmogirl - Röportajın bir kısmı..
1 sayfadaki 1 sayfası